vrijdag 15 juli 2011

DWZIHet is vandaag juffendag. De kinderen mogen verkleed naar school en vieren daar de verjaardagen van de juffen. Tot nu toe was verkleden voor Pelle synoniem met Zwarte Pietje zijn. Hij vind het vooral heerlijk om een maillot te dragen. Maar nu dus iets nieuws. Politie-agent was ook wel wat, want dan mag je midden op straat staan. Helaas kon ik dat niet zo snel voor elkaar krijgen, gisteren. Het enige wat ik leuk vond was een kokspakje van de Hema. "Dat doet hij vast niet aan", dacht ik nog, want Pelle is helemaal niet geïnteresseerd in koken en warm eten. Maar wat gebeurde er gistermiddag? Hij begon het liedje van Otje te zingen. "Ik ben Otje, ik ben Otje, en mijn vader die is kok". "Ik heb een kokspak voor jou!", zei ik snel. Nou, dat was leuk. Ik wilde er heel graag nog een mooie broek van blauwe ruitjes bij maken, maar Pelle was heel stellig: een kok draagt een witte broek. Dus heb ik die gisteravond nog snel even in elkaar gezet. (Gewoon een basisbroek uit de Ottobre). Waarschijnlijk zitten er straks vlekken in, maar dat hoort bij een kok, toch?


Wil je zien wat andere bloggers zagen? Klik dan op de site van Daan of op het logo rechts.

11 opmerkingen:

 1. fantastisch!! Zal die effe een leuke dag hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vrolijk ziet Pelle eruit met zijn kokspak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, hij ziet er uit als een hele echte kok. Nu nog een paar ovenwanten zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig ;-) Loopt hij nu ook met pollepels op pannendeksels te slaan? Super hoe je op zijn liedje wist in te spelen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super! Hopelijk had hij een heerlijke dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super outfit! Knap ook hoe je in weet te spelen op waar Pelle mee bezig is, en hem vervolgens daarin de regie laat houden.
  Ik heb bewondering voor de manier waarop jij, jullie, met Pelle omgaan.

  BeantwoordenVerwijderen