vrijdag 19 augustus 2011

Met één oog

Het is altijd heel leuk om te zien hoe Pelle stap voor stap z´n grenzen verlegd. Vandaag waren we weer in het zwembad, zoals de laatste dagen elke dag. We zitten nl. in Spanje. Helemaal niet gepland, maar in de regen in een tent, dat zag Mark eigenlijk helemaal niet zitten, vorige week. En nu zitten we dus ineens aan de Costa Brava. Tussen de jongeren, de discotheken , de zee en de zwembaden. En dat is pret voor 2, want Pelle is net zo´n waterratje geworden als z´n vader. Enige struikelblok tot nu toe was dat hij niet met z´n hoofd onder water durfde. Maar vandaag kwam hij trots naar mij toe rennen om te vertellen dat hij met 1 oog onder water was geweest! Dat is nog een hele prestatie, maar dat doe je gewoon door je hoofd op je schouder te leggen en dan heel even je hoofd onder water te doen. Wel je oog stijf dichthouden, dat werkt gewoon het beste. Nog even, en dan is hij helemaal vrij en klaar voor het volgende stap op weg naar een diploma.
Morgen vliegen we weer terug. En dan maar hopen dat we nog een mooie nazomer hebben en ook in Drenthe nog veel buiten kunnen zwemmen.

1 opmerking:

  1. Heerlijk zo'n waterrat en fijn dat hij zelf zijn grenzen weet te verzetten. Ik hoop met je mee op een mooie nazomer. Volgende week zijn we bij mijn ouders in Drenthe en willen we toch wel graag in de tuin kunnen zitten!

    BeantwoordenVerwijderen