zondag 22 juni 2014

Rennen.

Ruim twee weken geleden vertelde Pelle onder het avondeten ineens dat hij wel zin had om weer aan een hardloopwedstijd mee te doen. Ik ben 's avonds gaan zoeken en wat bleek? Er was er die zaterdag eentje in Grolloo,  de plaats die we al zo goed kennen vanwege de camping daar. Hij is er samen met Kirsten naar toe gereden.Hier een stukje uit haar verslag.

Pelle heeft ontzettend veel gelachen en genoten van de autoreis, waarbij hij lekker met zijn gezicht in de wind zat omdat het raam open stond.
Ondanks dat Pelle navigatie speelde, had ik voor de zekerheid ook nog even mijn eigen navigatie ingesteld. Echter mijn navigatie stuurde mij naar wegen die niet bestonden, dus we raakten een beetje verdwaald. Terwijl ik Pelle om de weg vroeg, lachte hij keihard, want het was geweldig om verdwaald te zijn. Gelukkig heb ik de goede weg weer kunnen vinden en waren we ruim op tijd in Grolloo. Nadat we Pelle hadden ingeschreven en zijn nummer op het t-shirt gespeld was, hebben we ruim 3 kwartier in het gras gezeten voordat de wedstrijd begon. We hebben lekker gekletst,  grapjes gemaakt en genoten van het mooie weer.
Pelle moest als tweede en was helemaal niet zenuwachtig. Ik heb foto’s en filmpjes gemaakt, terwijl hij zich aan het uitsloven was bij ruim 27 graden. Gelukkig heeft hij de finish veilig gehaald en als beloning kreeg hij een medaille, raketje, limonade en een krentenbol.
Toen we de uitreiking voorbij was, zijn we terug naar huis gegaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten