zondag 9 augustus 2015

Nog steeds zomervakantie.

Deze week hebben we weer allemaal leuke dingen gedaan. Zondag was het mooi weer en hebben we lekker gezwommen in een zwembad in een ander dorp, waar we via een knooppuntroute naar toe zijn gefietst.

Pelle is 2 x naar de BSO geweest - wat vind ik dat toch een uitkomst, voor hem en voor mij. Dan is hij toch nog 2 middagen samen met andere kinderen.
Gemma is geweest om te spelen en ze hebben samen een geocatch gedaan.
Hun voorletters gaan op een rolletje en dat gaat terug in een kokertje in een gat in de boom.
Woensdagmiddag zijn we naar de open dag van de FC geweest. Ik was zelf nog nooit in het stadion geweest en vond het echt een belevenis.
vlaggen van spelers op het veld
Het bleef mooi weer en daarom hebben we vrijdag opnieuw gefietst. Dit keer naar naar het hoofdstation waar Pelle veel foto's en filmpjes heeft gemaakt van aankomende en vertrekkende treinen.

Gisteren heeft hij bij het zomerhuisje van Mya (1 van onze spelers) weer lekker een vuurtje kunnen stoken en gezwommen in de plas en vandaag zijn we naar een maisdoolhof gefietst.


40 kilometer, heen en terug. Hij heeft het prima volgehouden, met zo nu en dan een stop onderweg.

Thuis begint Pelle te lezen. Iets wat we al jaren stimuleren en dat net als met het zelfstandig spelen nooit erg aansloeg bij Pelle. Tot nu! Ik zie hem steeds vaker met een boekje op de bank en daar ben ik heel dankbaar voor.

Geleend van de bieb.
Ik geniet zelf enorm van het fietsen en gecombineerd met het mooie weer voel ik me weer een stuk beter dan de afgelopen week. Na een dip veer ik weer terug en voel ik me energiek en positief. En klaar voor nog een hele leuke laatste vakantieweek. We hebben nog een mooi plan bedacht voor donderdag en vrijdag. Daarover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten