maandag 5 oktober 2015

Pinokkio.

Afgelopen zaterdagmiddag zijn Pelle en Gemma naar de open dag van de brandweer geweest.Ze hebben samen van alles gedaan: in een rookkamer, een nep-wond laten zetten op hun hand, met de auto heen-en-weer en met de brandslang spuiten.


Tussendoor hebben ze over van alles en nog wat gekletst. Over enge dromen, dingen die niet kunnen zoals door een regenboog fietsen en dat mist ook wel iets geks is. Over dat het jammer is dat je niet altijd weet wat mensen denken en dat meisjes in jurken mooi zijn.
(Uit het verslag van Gemma:)
Het zijn echt gesprekken en niet een heel vragenvuur, maar beide telkens wat vertellen en daarop reageren, super! Ook gaat het geen enkele keer over voetbal of treinen wat best bijzonder is.
In de auto terug had Pelle nog een heel mooi idee over dat als hij Pinokkio zou zijn hij zijn neus zou laten groeien helemaal naar Groningen toe waar ik was. 


En toen ging hij allemaal leugens vertellen ‘’Gemma is een stomme trut, ik ben 70 jaar oud, ik hoop dat ik verliefd wordt op een jongen etc.’’ en dat zijn neus zogenaamd ging groeien, heel komisch en wat een fantasie opeens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten