dinsdag 22 maart 2016

Lief klein babykatje.

Nu hij zijn angst voor katten kwijt is geniet Pelle ervan om met ze te spelen.

In de auto naar mijn huis vraagt Pelle of Ninja de kat thuis is. Hij zegt veel zin te hebben om met hem te spelen. Als we bij mij thuis aankomen, ligt Ninja op de bank. Daar is Pelle opgetogen blij om. Hij aait de kat, praat met hem in liefkozende geluidjes en woorden. Pelle heeft de kat wat lekkers gegeven. De kat heeft uit zijn hand gegeten en daar is Pelle van onder de indruk. Hij heeft wel 20 minuten met de kat gespeeld in volle aandacht en concentratie. (Verslag van Mya).

Pelle geeft aan wel iets nieuws te willen doen! We besluiten om naar buiten te gaan en ik neem het zelfgemaakte kattenspeeltje van een tijdje terug mee. Al gauw komt er een klein jong katje op Pelle afgerend die heel veel kopjes geeft en graag wil spelen. Pelle heeft enorme lol terwijl hij met het katje speelt heel mooi om te zien. Als we even verder lopen zien we Huub de buurtkat en al gauw komt het andere katje er ook aan en ook nog eens de poes van de buren die binnen zit, wat een toeval! Pelle speelt met de katten en we kijken nog even toe hoe Huub nog even kort ruzie maakt met de andere kat. Pelle vindt het spannend maar toch ook wel erg leuk. (verslag van Gemma).

Hier thuis speelt Pelle nu vaak dat hij een lief klein babykatje is. Hij heeft bij Lila ook al een mooi liedje erover gemaakt.
En ook oma weet van zijn nieuwe liefde. Ze is aan de slag gegaan en heeft iets moois voor haar kleinzoon gemaakt.


Ontroerend hè?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten